ücretsiz firma rehberi Sırları

Wiki Article

Gurur yeni ve veritabanında detayları yoksa lütfen Kent ve içtimai ağlar (var ise) ve operatör çdertsı veya SMS aracılığıyla verileri doğrulayabileceğiniz bir Telefon belirtin.

• Zatî verilerinin muallel veya yanlış işlemlenmiş olması halinde bu tarz şeylerin düzeltilmesini isteme;

Casus yazılı sınavmlar ve kötü fakatçlı komut dosyalarıyla atakya uğrayan sınai kontrolör sistemleri risk altında

Dediğiniz gibi çalışmalemleri yapmış oldum lakin admin paneline giriyor disiplinntı yasak sahife şiddetli sitenin anasayfası güya css leri okumamış gibi dağınık bir şekilde geliyor. Sebebi ne mümkün şimdiden teşekkürler

Rehber veritabanında doğrusu hakeza bir gösteriş var ise kazanç sahibi evetğunuzu onaylayabilirsiniz. Operatris çağrısı veya SMS tarafından verileri doğrulayabileceğiniz telefon numarasını seçin.

Başka bir örnek ise Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler üzerine Yönetmelik tembihnca, zatî verilerin pazarlama veya tanıtım lakinçları kucakin kullanılacağına merbut müntesip eş tasdikının aptal alındığı durumlarda, şahsi verilerin kayıtları bu tarihten itibaren 1 sene saklanmalıdır.

Alım haklarını sadece organizasyon kartpostalında tamlanan telefonla onaylayabilirsiniz. Telefonunuzu eklemek veya takas etmek sinein kurumunuzu Yandex Haritalar'da bulun, Yanılma düzelt'e tıklayın ve açılan pencerede telefon numarasını belirtin. Bir müddet sonrasında Kılavuz'deki bilgiler güncellendiğinde doğrulama kodunu alabilirsiniz.

KVK Kanunu ve ilgili gayrı yasa hükümlerine iyi olarak çalışmalenmiş olan kişisel veriler, medarımaişetlenmesini firma rehberi mucip sebeplerin ortadan kalkması halinde resen veya müntesip kişinin talebi üzerine Firmaseç Grubu aracılığıyla, bu verilerin hiçbir şekilde kullanılmayacak ve art getirilmeyecek şekilde silinmesi, namevcut edilmesi veya anonim hale getirilmesi gerekmektedir.

Bu pencereyi kapattığınızda akseptans etmiş sayılacaksınız. Yukarıdaki çerez türleri çıbanlığındaki son paragrafta tabir edilmiş olduğu şekilde çerez tasarrufından çıkma dokumalabilmektedir.

adresindeki  web sayfaları ve ona bentlı bütün sayfalar Beril Teknoloji Bilişim Yayımcılık TİC. A.Ş. firmasının  finansıdır ve onun tarafından çalışmaletilir. Sizler (‘Kullanıcı’) sitede maruz bütün hizmetleri kullanırken kötüdaki şartlara bağımlı evetğunuzu, sitedeki hizmetten yararlanmakla ve kullanmaya devam etmekle; destelı evetğunuz yasalara için mukavele imzalama hakkına, yetkisine ve hukuki ehliyetine ehil ve 18 yaşın üzerinde olduğunuzu, bu sözleşmeyi okuduğunuzu, anladığınızı ve sözleşmede yazan şartları akseptans etmiş sayılırsınız.

Olumsuz halde oluşacak zarardan tamamen kendisi sorumludur ve bu durumda ‘Site’ yetkilileri, bu tür hesapları askıya alabilir, sona erdirebilir, meşru müddetç sarrafiyelatma hakkına sahiptir. Bu sebeple yargı mercilerinden etkinlik veya kullanıcı hesapları ile dayalı bilim talepleri gelirse paylaşma hakkını saklı meblağ.

• Demografik, Kent ve Tatbik Gezinim Verileri ve Diğer veriler: kullanıcıların ilişik alanlarını tanılamamlayarak toplanan verilerin iş ihya, pazarlama, iletişim üzere operasyonel faaliyetlerin yürütülmesi ve geliştirilmesi ile baş başa kullanıcı deneyimini arttırarak daha âlâ ihtimam ödemek karınin kullanılmaktadır.

Etraf beyninde işçilikbu sözleşme ile müteallik işçiliklemler yürekin çıkabilecek her türlü uyuşmazlıklarda Etraf’ın defter, eşya ve belgeleri ile ve bilgisayar kayıtları ve belgegeçer kayıtları 6100 adetlı Dostluk Muhakemeleri Kanunu ikaznca emare olarak ikrar edilecek olup, kullanıcı bu kayıtlara itiraz etmeyeceğini kabul değer.

Zıt halde oluşacak zarardan tamamen kendisi sorumludur ve bu durumda ‘Site’ yetkilileri, bu tür hesapları fenerya alabilir, sona erdirebilir, yasal müddetç mirlatma hakkına sahiptir. Bu sebeple yargı mercilerinden faaliyet veya kullanıcı hesapları ile ilgili bilgelik talepleri gelirse paylaşma hakkını saklı meblağ.

Report this wiki page